- G:

Yeni yıla çalışarak girdiler

Tüm ülkede 2023 yılının coşkusu yaşanırken emniyet güçleri, sağlık çalışanları ve itfaiye ekipleri yeni yıla mesaide girdiler.

mask

Yeni yıl coşkusu tüm Türkiye’de yaşanmaya devam ederken emniyet güçleri, sağlık çalışanları ve itfaiye ekipleri yılbaşında da mesai yaptı. Vatandaşların çoğunluğu ailesi, eşi ve dostları ile yeni yıla girerken polis, sağlık ve itfaiye çalışanları halkın sağlığı ve güvenliği için durmadan çalışıyorlar. Ekiplerin azimli çalışması Milas genelinde büyük takdir topluyor.

01 Oca 2023 - 01:21 Muğla/ Milas- Gündem

Muhabir  Mehmet Aydın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.