30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası tamamlandı

Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milas Tenis Akademisi işbirliğinde, Eyden Tarım Market sponsorluğunda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası 27-28 Ağustos Cumartesi ve Pazar günü Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tenis Kortlarında yapıldı.

+1
Haber albümü için resme tıklayın

2 gün süren turnuvanın 28 Ağustos 2022 Pazar günkü final maçları sonrasında turnuvada derece yapan sporcuların madalyaları sporculara dağıtıldı.

27 Ağustos 2022 Cumartesi günü başlayan tenis turnuvasına "Kadına EL-KAL-KA-MAZ" pankartıyla çıkan sporcu ve turnuva komitesinin bu güzel jesti turnuvayı izleyenler tarafından takdir edilerek, alkışlarla karşılandı.

Şampiyonlar Belli Oldu

Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milas Tenis Akademisi işbirliğinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvasının final maçları 28 Ağustos 2022 Pazar günü yapıldı.

Aynı anda 2 farklı kortta oynanan tenis turnuvası şampiyonluk maçlarında Nazım Arda Arbağ ile Mehmet Anıl Zorbozan karşılaşmasında rakibini yenen Mehmet Anıl Zorbozan turnuva şampiyonu oldu.

Tenis turnuvasının özel teşvik ödülü Conseletion finalinde ise Nehir Tavlı rakibi Arda Ergün'ü yenerek ödülün sahibi oldu.

Turnuvanın finalistlerine ödüllerini Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Milas Kent Konseyi Başkanı Serap Türker, Haber Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar, Milas Tenis Akademisi Antrenörü Mehmet Eryılmaz ve Turnuvanın sporcularından biri olan Kavaklıdere Aile Hekimi Necip Gökbel  verdiler.

Turnuva Değerlendirmesi

Turnuva 1.Mehmet Anıl Zorbozan

Turnuva 2.Nazım Arda Arbağ

Özel Teşvik Ödülü 1.Nehir Tavlı 2.Arda Ergün

28 Ağu 2022 - 20:29 Muğla/ Milas- Spor

Muhabir  Gizem Kapusuz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.



Anket Türk Kahvenizi nasıl içersiniz?
Tüm anketler