Muğla'da Milas rüzgarı esti

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Muğla'da Atletizm Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 29 Ağustos Pazartesi günü düzenlenen atletizm müsabakalarında Milaslı sporcular damgalarını vurdular.

+2
Haber albümü için resme tıklayın

Antrenörlüğünü Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Havva Uzuncan'ın yaptığı Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atletizm sporcuları, katıldıkları tüm kategorilerde birincilik kürsüsüne çıktılar.

Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Muğla yarışlarında dereceleri alt üst ederek Milas'a birincilikler kazandıran tüm sporcuları ve antrenörünü kutladı.

Milaslı sporcuların dereceleri

2012 Doğumlu Sporcular 60 M

1.Ece Kurtuluş 2.Irmak Demir

2010-2011 Doğumlu Sporcular 60 Metre

1.Eda Öneç 2.Nisa Nur Kırçın 3.Ecrin Atıcı

2010-2011 Doğumlu Sporcular 800 Metre

1.Nisa Nur Kırçın 2.Ecrin Atıcı 3.Yağmur Karaltı

2007-2008-2009 Doğumlu Sporcular 800 M

1.Şeyma Medine Çırık

2007-2008-2009 Doğumlu Sporcular 1000 M

2. Mustafa Mert Tavaslı

31 Ağu 2022 - 12:21 Muğla/ Milas- Spor

Muhabir  Gizem Kapusuz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.



Anket Türk Kahvenizi nasıl içersiniz?
Tüm anketler