Yüksek öğrenim güvenlik toplantısı yapıldı

Milas’ta üniversite öğrencilerinin eğitim-öğretimlerine güvenli bir şekilde devam edebilmelerini sağlamak adına ‘Yüksek Öğrenim Güvenlik Toplantısı’ yapıldı.

Milas’ta eğitim- öğretim görecek olan üniversite öğrencilerinin güvenlik ve diğer alanlarda yaşadığı sorunların tespiti ve çözüm yollarının bulunması amacıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Milas Kaymakamlığı toplantı salonunda Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin başkanlığında yapılan toplantıya; Milas Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aziz Bülbül, Milas M.Y.O. Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ahmet Trabzon, Milas İlçe Emniyet Müdür V. Fevzi Söztutar, Milas İlçe Jandarma Komutanı Seyhan Doğan, Milas M.Y.O. Müdür V. Doc. Dr. Abuzer Kızıl, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas K.Y.K. Müdür V. Serkan Acarsoy ve Milas Belediyesi Zabıta Amiri Nuri Bağcı katıldı.

Düzenlenen toplantıda kurumlar arası ilişkilerin geliştirilmesi, eğitim ve öğretimin güven içinde sürdürülebilmesi, öğrencilerin okullarına güvenle ulaşmalarının sağlanması, trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması, okul çevresindeki mekanların düzenli aralıklarla denetlenmesi ve asayişin sağlanması gibi hususlarda ortak kararlar alındı.

16 Eyl 2022 - 10:15 Muğla/ Milas- Gündem

Muhabir  Gizem Kapusuz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.



Anket Türk Kahvenizi nasıl içersiniz?
Tüm anketler