Emircan Haney Türkiye ikinci oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü okçuları Tokat’ta düzenlenen Türkiye Kupası final yarışmalarından ikincilikle döndü.

Büyütmek için resme tıklayın

23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Tokat’ta gerçekleştirilen Türkiye Kupası Final Yarışmalarına Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü okçuları da katıldı. Ejder Sözen antrenörlüğünde turnuvaya hazırlanan Emircan Haney, Songül Lök ve Hazal Burun’un yanı sıra yarışmaya 4 kategoride 32 sporcu katıldı.

Tokat’ta düzenlenen Türkiye Kupası final yarışmalarına yıl içerisinde aldıkları puan ile ilk 8’e giren sporcular davet edildi. İlk 8 sıralamasında birinci olarak yer alan Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü okçusu Emircan HANEY Tokat’ta düzenlenen yarışmada Makaralı Yay Büyük Erkekler kategorisinde Türkiye İkincisi oldu.

27 Eyl 2022 - 13:48 Muğla/ Milas- Spor

Muhabir  Gizem Kapusuz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.



Anket Türk Kahvenizi nasıl içersiniz?
Tüm anketler