Gaziler ve yakınları ile şehit aileleri çocuklar gibi eğlendi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesine üye gaziler ve şehit yakınları, Boğaziçi Mahalle Muhtarlığı tarafından bu yıl 10. kez düzenlenen tekne turuna katıldılar. Gaziler ve yakınları ile şehit yakınları tekne turunda çalınan şarkılara eşlik edip oynayarak adeta çocuklar gibi eğlendi.

Video için play'e tıklayın

Milas’a bağlı Boğaziçi Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen ve bu yıl 10.su gerçekleştirilen Gaziler ve yakınları ile şehit ailelerinin katıldığı geleneksel tekne turu 4 Ekim 2023 Çarşamba günü Boğaziçi Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen tören ile başladı.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban etkinliğe katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

10. YIL ANISINA KRAVAT TAKDİM EDİLDİ

Törende tekne turu geleneğini başlatan eski muhtar İbrahim Köksal, tura çıkılan teknenin sahibi Sinan Erbey’e 10.yıl anısına kravat hediye edildi.

“TEKNE TURUMUZUN GELENEKSEL HALE GELMESİNDEN DOLAYI MUTLU VE GURURLUYUM”

Boğaziçi Mahalle Muhtarı Ferhat Karakoyun, etkinliğin 10.yılda da devam etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz için düzenlediğimiz tekne turunun 10.sunu gerçekleştirmekten dolayı gerçekten hem mutlu hem de gururluyum. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok özel insanlar. Bu etkinlikle kendilerini bir nebze olsun mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Amacımız bu turu her yıl daha da geliştirerek devam ettirmek ve bu geleneği sürdürmeye devam etmek. Bu seneki turumuza desteğini esirgemeyen Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

TURA KATILANLAR ÇALAN ŞARKILAR EŞLİĞİNDE OYNAYARAK ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİ

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, gaziler ve yakınları ile şehit aileleri ile birlikte yaklaşık 100 kişi, Boğaziçi’nden denize açılarak yakın koyları dolaştıkları etkinlikte müziğin ritmine kapılıp oynayarak unutulmaz bir gün geçirdi.

04 Eki 2023 - 20:37 Muğla/ Milas- Yaşam

Muhabir  Mehmet Tabak



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.



Anket Milas'ın sorunlarını konuşabileceğimiz sosyal medya canlı yayınlarımız hangi saatte yapılmalı?
Tüm anketler