Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen etkinliklerle dolu bir hafta başlıyor. Milas Gençlik Merkezi gençlerin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinliklerle, Cumhuriyetin değerlerini ve mirasını kutlayacak.
Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir düzenleyecekleri etkinliklerle ilgili bilgi vererek; “ Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü, ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu büyük zaferi, tüm yurtta coşkuyla kutlamak için hazırlıklar tüm hızıyla devam etmektedir. Gençlik merkezleri, gençlerimizin kültür, sanat ve spor alanındaki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş kurumlardır. Cumhuriyetin 100. yılında, gençlik merkezlerinin bu alandaki rolü daha da önemli hale gelmektedir.
Gençlerimizin cumhuriyetimizin değerlerini daha iyi anlamalarına ve milli değerlerimize sahip çıkmalarına yardımcı olabilir. Cumhuriyetin 100. yılında, gençlik merkezlerinin bu alandaki rolü daha da önemli hale gelmektedir. Gençlik merkezleri, gençlerimizin cumhuriyetimizin değerlerini daha iyi anlamalarına ve milli değerlerimize sahip çıkmalarına, kültür, sanat ve spor alanındaki yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olabilir. Bu doğrultuda, gençlik merkezlerinin cumhuriyetin 100. yılında gerçekleştireceği etkinliklerin, gençlerimizin cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü daha anlamlı bir şekilde kutlamalarına katkıda bulunacağına inanıyoruz.
23 Ekim Pazartesi günü 100 Kitap 100 Eser: Sakarya Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla, gençlerimiz, seçtikleri 100 kitap ve eseri paylaşacak, okuma kültürünü yaygınlaştırmak için bir araya gelecek.
100. Yılda Temiz Çevre, Temiz Doğa: Sakarya Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla doğayı korumak ve temiz bir çevre için farkındalık oluşturacak.
24 Ekim Salı Yüzyılın Tanığı 1923 Doğumlu Habibe Teyzemize Ziyaret: 100 yıl boyunca tanıklık etmiş sevgili Habibe Teyzemizi ziyaret ederek anılarını dinleyeceğiz.
Doğadan, Cumhuriyete, Yüzyılın Yürüyüşü: Dr. Alp Milasspor sporcularının katılımıyla sporun gücünü ve sağlığın önemini vurgulayacak bir yürüyüşle Cumhuriyetimize olan sevgimizi ifade edeceğiz.
25 Ekim Çarşamba 100 Genç ile 100 Fidan Dikim Etkinliği: Şehit Murat İnci AİHL Proje Okulu Öğrencilerinin katılımıyla gençlerimiz, geleceğe yeşil bir miras bırakmak için 100 fidanı toprakla buluşturacak.
26 Ekim Perşembe 100. Yılda 100 Pedal Bisiklet Turu: Bisiklet sever gençlerimiz, sağlıklı yaşamın önemini vurgulayan bir bisiklet turuna katılacak.
27 Ekim Cuma 100 Yıl 100 Kahraman Tiyatro Gösterisi: Tiyatro tutkunu gençlerimiz, Cumhuriyetimizin kahramanlarını sahnede canlandırarak, tarihimizi ve değerlerimizi anlatacak.
Bu etkinliklerle Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlayacak, gençlerimizin bir araya gelerek Cumhuriyetimize olan sevgi ve bağlılıklarını göstereceğiz” dedi.
Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.