MİTSO hem Cumhuriyetin hem kuruluşunun 100. yılını kutlayacak

Milas Ticaret ve Sanayi Odası(MİTSO) 27 Ekim Cuma günü düzenlenecek etkinlik ile Cumhuriyetin ve odanın kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutlayacak. Haber Milas'a konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, tüm oda üyelerini gerçekleştirilecek kutlamaya beklediğini söyledi.

MİTSO kuruluşunun ve Cumhuriyetin 100. yılının mutluluğunu bir arada yaşıyor.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, 27 Ekim Cuma günü saat 16.00-18.00 arasında gerçekleştirecekleri kutlama programı ile yaptığı açıklamada; “Cumhuriyetimizin ve odamızın kuruluşunun 100. Yılını 27 Ekim Cuma günü 16.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz 100. Yıl kutlama kokteyli ve 100. pasta kesimi ile kutlayacağız. Tüm üyelerimizi, Cuma günü kutlama programımıza bekliyoruz” dedi

# bir, tüm, Saat

25 Eki 2023 - 14:22 - Yaşam

Muhabir  Mehmet Tabak



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.



Anket Türk Kahvenizi nasıl içersiniz?
Tüm anketler