Genç kız 6 gündür kayıp

Milas'ta 24 Ekim’de evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan genç kızı ailesi her yerde arıyor.

Milas’ın Kısırlar Mahallesinde yaşayan 17 yaşındaki Gülümser Esen 24 Ekim Salı günü, işe gidiyorum diyerek evinden çıktı ve ailesi o günden beri kızlarından haber alamadı. Emniyet güçlerine başvuran aile kızlarının bulunması için vatandaştan da yardım istedi. Kızlarının bulunmasını bekleyen aile 17 yaşındaki kızlarını gören veya nerede olduğunu bilenlerin emniyet güçlerine haber vermesini istedi.

Kızlarının en son 24 Ekim Salı günü sabah erken saatlerde işe gitmek için evden ayrıldığını ifade eden baba Sami Esen; “O günden beri kızımıza ulaşamıyoruz. Annesi ile birlikte kızımızın bulundu haberini bekliyoruz. Annesi şeker hastası o da kızımızın yolunu gözlüyor. Görenlerin, duyanların ya da nerede olduğunu bilenlerin insaniyet namına yardımcı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

30 Eki 2023 - 21:51 Muğla/ Milas- Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.



Anket Türk Kahvenizi nasıl içersiniz?
Tüm anketler