Lider sahaya çıkıyor

Milas’ı 1. Lig Erkekler Voleybol Ligi’nde başarıyla temsil eden ve grubunda liderlik koltuğunda oturan Milas Belediyespor Voleybol Takımı ligin 8. haftasında İzmir deplasmanına çıkıyor.

Oynadığı 7 maçta 6 galibiyet alarak, topladığı 18 puanla grubunda ilk sırada bulunan Milas Belediyespor Voleybol Takımı deplasmanda Saint Joseph takımıyla karşılaşacak. Maç öncesi tek hedef iyi bir oyunla galibiyet olarak belirlenirken, Milas Belediyespor Voleybol Takımı liderlik koltuğundaki yerini perçinlemek istiyor.

Efeler Ligi yolunda emin adımlarla yürüyen Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu önemli maç için İzmir’e gidecek. 28 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 12:30’da İzmir Atatürk Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Milas Belediyespor ve Saint Joseph maçı TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlayacak.

Bu önemli karşılaşmada takıma başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Kulübümüze ve kentimize yaraşır bir şekilde mücadele eden takımımızın İzmir deplasmanından galibiyetle döneceğine inancım tam. Efeler Ligi hedefine ulaşmak için büyük önem taşıyan bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, gruptaki liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

25 Kas 2020 - 10:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Milas Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Milas hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Milas editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Milas değil haberi geçen ajanstır.